Per sentir-se com a casa

EL NOSTRE CENTRE

El nostre objectiu és que la gent gran
rebi la millor qualitat de vida i assistencial, oferint-los un llar a través de l’afecte,
la proximitat i professionalitat de tots els nostres excepcionals treballadors.

bonreposterrassa0_centro_facchada

La nostra residència Bon Repòs

La residència Bon Repòs ofereix atenció integral a la gent gran.
 
La residència, que compta amb 49 places, és centre concertat amb la Generalitat de Catalunya. És una residència àmplia, familiar, ben comunicada i amb un equip de professionals que, dia a dia, intenten donar el millor servei i qualitat assistencial a la gent gran.
 
La residència compta amb sis plantes, equipades amb espais comuns en cada unitat, per tal que els residents se sentin com a casa.

Estançes tranquil·les, confortables,
funcionals i assolellades.

INSTAL·LACIONS

El nostre edifici compta de 6 plantes, de les quals, 4 d’elles són destinades a les 49 places que oferim. La planta baixa té un ampli saló comunitari i una recepció. També el menjador, la cuina i una zona enjardinada amb preciosos arbres per al gaudi dels residents.

Recepció

Comptem amb un espai ampli i lluminós de recepció, on el nostre equip s'encarrega de rebre els residents i familiars, ingressos i sortides, atendre totes les seves necessitats, gestionar trucades, entre d'altres. Oferim un continu contacte, a disposició de tots els nostres clients.

Menjador

Disposem d'un ampli i acollidor menjador, on gaudir dels nostres menús. Entenem que el menjar és una cosa important i amb molt valor per als nostres majors per això, oferim menús i dietes personalitzades atenent a les necessitats mèdiques de cadascun.


Saló

Comptem amb un saló ampli amb vistes a l'exterior, on es realitzen totes les activitats físiques, festes, oci i temps lliure, manualitats, entre d'altres. Així mateix, és un lloc on els nostres residents poden gaudir de les seves visites, veure la televisió, xerrar, o simplement, una estona de descans.

Equipaments d'habitacions

Acollidores habitacions compartides amb llits elèctrics adaptats, sistema d'avís, cortines per preservar la intimitat, sistema d'il·luminació en capçaleres de llit, tauleta de nit i armari, i possibilitat de col·locar televisió. Opcions de bany propi.

El nostre jardí

Comptem amb un ampli i lluminós espai a l'aire lliure, enjardinat amb bells arbres. Amb el bon temps s'habiliten para-sols per a la celebració d'esdeveniments i festes. Un lloc idoni per al descans i l'esplai dels nostres residents.

Equipaments habitacions

Disposem d'habitacions individuals amb amplis finestrals, llit elèctric adaptat, sistema d'avís i d'il·luminació en capçalera de llit, tauleta de nit i armari, possibilitat de col·locar una televisió.
Opció de bany propi.

Banys adaptats

Comptem amb banys complerts i adaptats sense barreres arquitectòniques, amb ajudes tècniques i agafadors per afavorir l'autonomia dels nostres residents.
Habitacions dobles

Disposem d'acollidores habitacions compartides: llits adaptats elèctrics i sistema d'avís, cortina per preservar la intimitat, possibilitat de col·locar televisió, sistema d'il·luminació en els capçals del llit i tauleta de nit per a cadascun. Moltes de les habitacions disposen de bany propi.

Terrasses

Els nostres majors compten amb dues terrasses accessibles per a gaudir dels dies assolellats i les àmplies vistes que ofereixen.